Restaurang

Dagens

Grimslövs Wärdshus är en liten pärla som ständigt satsar på hög kvalitet och nöjda gäster året om.

11.30 – 14.00

95 kr för dagens rätt inklusive stor salladsbuffé, dryck, nybakat bröd och gott kaffe.

Pensionärslunch 85 kr

 Take away-lunch 80 kr

Vi har varm lunch för upphämtning på vardagar och upphämtning kan ske mellan 11.30 – 14.00. Välkomna att förbeställa eller bara komma förbi för att plocka upp dagens lunch.
Priset är 80 kronor för avhämtning

CATERING

Cateringmeny Vi ordnar små eller stora fester i den lokal du väljer. Vi ordnar dukning, mat, servering, diskning, m.m. Du väljer vad du vill ha hjälp med. Du kan även beställa smörgåstårtor m.m. För mer information eller bokning ring 0705 – 223 336 eller maila oss på info@grimslovswardshus.com

BRÖLLOP

Planerar du bröllop?

Hos oss finns massor av möjligheter och gott om plats. Bröllopsmenyer och paket finns i olika prisklasser och du har möjlighet att hyra hela vårt ställe exklusivt om du vill. Vi har jobbat med stora grupparrangemang och är experter på att få allt att flyta på så att ni kan njuta av er stora dag. Med vacker utsikt, stora ytor både ute och inne samt oändliga möjligheter att skräddarsy vigsel, bröllopsmiddag och fest är vi en perfekt plats. Kontakta oss på info@grimslovswardshus.com eller 0705 – 223 336 för mer information.

julbord

Upplev vårt fantastiska julbord! Vi vågar påstå att vi är unika eftersom all mat hos oss lagas av oss själva från grunden.

Mer info kommer inom kort..